Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Hirurske sale u Nisu

Klinika za maksilofacijalnu hirurgiju otvorena je uoči Božića u Nišu. Biće referentna ustanova za bolesnike od Jagodine do Preševa na jug i Dimitrovgrada na istok.

Objekat, čija je izgradnja trajala godinama, ima tri operacione sale (jedna za hitne intervencije), 25 postelja i jedinicu intenzivne nege, čime se Niš svrstao uz Beograd i Novi Sad, koji su jedini imali ovakvu vrstu zdravstvene ustanove.
Imamo bolesnike iz celog regiona, frekventnost pacijenata je velika, pa je otvaranje zasebne klinike u savremeno opremljenoj zgradi bilo neohodno, direktor Klinike za stomatologiju.
Izrada medicinskih mantila i hirurskih odela. Holandski keper.
Godinama je insistirano na otvaranju ovakve ustanove i dobijanju maksimalnih uslova za rad. Sada su pacijentima omogućeni najmoderniji hirurški zahvati na glavi i vratu i sve intervencije iz oblasti maksilofacijalne hirurgije. Važno je, takođe, što će naši studenti i specijalizanti stomatologije imati odlične uslove za učenje u multimedijalnom centru.
Ovaj centar nudi mogućnost da budući zubari direktno prate hirurške intervencije, koje se obavljaju u salama, opremljenim kamerama. Audioveza, uspostavljena između multimedijalnog centra i sale omogućava studentima da dok traje operacija postavljaju pitanja lekarima koji operišu.
Kako navode u upravi klinike, oprema zadovoljava sve standarde Evropske unije, koji su prilično strogi, ali je novi objekat uspeo da se u potpunosti usaglasi sa njima.
Ne treba ni pominjati koliko će nova klinika omogućiti da se skrati vreme od uspostavljanja dijagnoze do hirurškog zahvata, što je za pacijente iz ovog dela Srbije i najvažnije.