Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Bele pantalone za srednju medicinsku skolu

Tuče nastavljali u Hitnoj pomoći

I lekari u Zdravstvenom centru "Veljko Vlahović" i u Opštoj bolnici u Vrbasu izloženi su nekad napadima pacijenata ili njihove rodbine i prijatelja, obično zbog nerazumevanja procedure. Neprijatnostima je najviše izložena Hitna pomoć, ili osoblje na urgentnim prijemima.

Upravnik zdravstvenog centra kaže da na lekare i osoblje najčešće nasrću jer ekipe ne mogu odmah stići tamo odakle su ih zvali.

Događalo se da se akteri tuče zbog koje su pojedinci završili u Hitnoj pomoći nastave tući i u Domu zdravlja, agresivno se ponašajući i prema osoblju, pa je intervenisala i policija. – Takvih slučajeva bude pet-šest godišnje. I sâm sam bio izložen napadu rodbine pacijenta, zajedno sa sestrom, ali, srećom, uspeli smo da smirimo situaciju. A u Kikindi lekare najčešće napadaju pijanci, ali i psihički obolele osobe, prilikom smeštaja u bolnicu, a u nekoliko navrata u kratkom periodu nezadovoljni pacijenti i rođaci nekih pacijenata koji su preminuli fizički su nasrtali na lekare i u Zrenjaninu, pa je zato uvedeno privatno obezbeđenje.