Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Hirurške uniforme


Dom zdravlja "Dr Janoš Hadži" u Bačkoj Topoli, približvajući usluge pacijentima, omogućio je stanovnicima pet naselja te opštine obavljanje laboratorijskih analiza u lokalnim ambulantama.

Hirurške bluze i pantalone. Proizvodnja i prodaja u Beogradu. Isporuka na teritoriji cele Srbije.

Na taj način rešen je problem gužvi koje su stvarane svakog dana u čekaonici laboratorijske službe Doma zdravlja, a pacijenti iz sela Pačir, Stara Moravica, Krivaja, Gunaroš i Bajša više ne moraju da putuju u Bačku Topolu, rekao je Tanjugu direktor te medicinske ustanove Janoš Ađanski.
On je najavio i da će od početka marta jednom sedmično u svakom od tih mesta biti omogućeno obavljanje i ginekoloških pregleda, što je, kako je naveo, bila "dobra praksa" 80-ih godina prošlog veka.
Uz to, planirano je i poboljšanje snabdevanja lekovima, pa će u Domu zdravlja u Bačkoj Topoli biti otvorena apoteka, dok će radno vreme postojećih apoteka u selima biti produženo i povećan broj radnih dana u sedmici.
Ađanski, koji je nedavno imenovan za direktora te medicinske ustanove, istakao je da je opština Bačka Topola specifična po velikom broju naselja (ima ih 23) i površini od oko 600 km kvadradnih na kojoj se prostire, pa je neophodno pojedine usluge približiti njihovim korisnicima.
To je neophodno naročito u sredinama sa starim stanovništvom, da bi se na odgovarajući način zadovoljile potrebe zdravstvene zaštite stanovništva.