Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Medicinske unifore Beograd

Medicinske uniforme po Vasim merama. Isporuka na kucnu adresu.
Smesne price iz lekarske profesije:
Vitomir Žepinić (57), pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine u vremenu neposredno pre početka rata 1992, zaposlio se pre nekoliko meseci na prestižnoj Londonskoj školi medicine i stomatologije u Sidneju, iako nikada nije stekao diplomu medicinskog fakulteta.

Žepinić je došao u centar pažnje australijskih medija kada je još 2008. godine prvi put utvrđeno da su njegove diplome falsifikati. On se našao pred sudom u Sidneju, koji ga je optužio da se lažno predstavlja i neovlašćeno dodaje svom imenu titulu lekara, odnosno doktora medicinskih nauka.
Od dolaska u Australiju, Žepinić je fingirao podatke o sebi, prema kojima je 1976. godine diplomirao kao doktor medicine posle četiri godine studija na Univerzitetu u Sarajevu, da bi dve godine kasnije diplomirao i psihologiju. Doktor psihijatrije, prema njegovim tvrdnjama, postao je 1983. godine, a na kliničkoj praksi je radio šest godina u bolnicama na Sokocu i u Sarajevu. Magistraturu je stekao 1983. godine na Beogradskom univerzitetu, a doktor medicinskih nauka na istom univerzitetu postao je 1985. godine. Da priča bude još nenormalnija doprineo je stručni inicijal MBBS, koji je Žepinić koristio i koji sugeriše da poseduje i bačelor diplomu iz oblasti hirurgije.
Sve to su demantovali dekani fakulteta medicine u Beogradu i Sarajevu. S druge strane, Žepinić je upotrebio omiljeni izgovor u takvim situacijama.

„Diplome su mi izgorele u ratu“, bilo je njegovo objašnjenje pred sudom. Istine radi, Vitomir Žepinić je diplomirao psihologiju na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, a to svakako nema veze s medicinom.

Vitomir Žepinić bio je jedan od ključnih svedoka na suđenju protiv Momčila Krajišnika u Haškom tribunalu, a njegovi iskazi kasnije su korišćeni i tokom suđenja drugim Srbima u Hagu - Mići Stanišiću i Stojanu Župljaninu. U svom obraćanju tom sudu, predstavio se kao doktor medicine.