Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Lekarske uniforme

Medicinski fakultet Univerziteta u Nišu je državna obrazovna i naučna institucija, osnovana 18.05.1960. godine odlukom Narodne skupštine Narodne republike Srbije.
Lekarske uniforme svih veličina i modela. Kroj po Vašim merama.
Uvozne sirovine, isporuka na kućnu adresu.
U okviru svojih delatnosti, realizuje:
studijske programe integrisanih akademskih studija (medicine, stomatologije, farmacije) i studijske program osnovnih strukovnih studija.
studijski program specijalističkih strukovnih studija.
doktorske studije
posebne oblike obrazovanja i usavršavanja kao kontinuiranu medicinsku edukaciju
naučno-istraživački rad u obliku osnovnih, razvojnih i primenjenih naučnih istraživanja
izdavačku delatnost
zdravstvene specijalizacije i zdravstveni  rad u saradnji sa klinikama i institutima radi unapređenja obrazovnog procesa i zdravstvene zaštite stanovništva.
Od samog osnivanja na Medicinskom fakultetu u Nišu obavlja se edukacija doktora medicine i stomatologije. U periodu do jula 2008. godine na našem Fakultetu diplomu doktora medicine steklo je 6600, a doktora stomatologije - 1860 studenata. Školske 2002-03. godine upisana je prva generacija studenata na studijski program integrisanih studija farmacije (56 studenata), a do juna 2008. godine diplomiralo je 28 farmaceuta. Školske 2003-04. godine upisana je prva generacija studenata na studijski program strukovnih studija i do danas je diplomiralo 122 studenta.