Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Lekarske uniforme - kupovina iz fotelje - po Vasim merama

Za pola godine, prema podacima Kliničkog centra, potrošeno je oko sto hiljada  za dodatno usavršavanje lekara, a prosle godine u ove svrhe utrošeno je oko trista hiljada. Sindikalci tvrde da je pohvalno to što Klinicki centar izdvaja novac za usavršavanje lekara, ali, s druge strane, kažu da se ništa ne radi da se zadrže stručnjaci kojih ionako ova ustanova nema mnogo.

Dodatno usavršavanje lekara je potrebno kako bi  se rešio dugogodišnji problem slanja pacijenata na lečenje u inostranstvo za složenije zahvate, za šta se godišnje izdvajaju milioni. Međutim, čini se da za sada rukovodstvo Kliničkog centra nema mehanizme da zadrži stručnjake u ovoj ustanovi.

- Prestanak radnog odnosa neće predstavljati problem. Sa nekim od lekara koji su zasnovali radni odnos uglavnom u privatnim klinikama, Klinički centar ima ugovor o njihovom dodatnom angažovanju u skladu sa Zakonom o radu. Broj zaposlenih u ovoj ustanovi treba da raste, tako da su u poslednje dve godine zaposlena još 44 lekara - kaže generalni direktor Klinickog centra.
Zbog odlaska lekara sa odeljenja koronografije Klinickog centra ordinacije ne rade složene zahvate.