Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Novi Sad - hirurska bluza i pantalone

Proizvodimo sve vrste medicinskih uniformi.
Proizvedeno u Srbiji.
Pogled na susede: Reforma profesije, trajno obrazovanje. Ministarstvo zdravlja raspisalo je sledeci konkurs:

Prijava za polaganje stručnog ispita podnosi se Ministarstvu zdravstva i socijalne sluzbe preko zdravstvene ustanove koja je pripravnika primila na pripravnički staž ili licno, odnosno putem pošte.
Prijava se može podneti najranije mesec dana pre isteka lekarskog pripravničkog staža, a najkasnije 6 meseci nakon završenog lekarskog pripravničkog staža.
Stručni ispit za zdravstvene radnike sastoji se od stručnog medicinskog i opsteg dela.
Stručni medicinski i opsti deo stručnog ispita polažu se usmeno.
Ukoliko kandidat na stručnom medicinskom ispitu ne položi jedan odnosno dva medicinska predmeta, popravnom ispitu uz podnošenje zamolbe može pristupiti najranije posle mesec dana, a najkasnije u roku od 6 meseci.
Ukoliko kandidat ne položi tri ili više predmeta, odnosno ako ne zadovolji na popravnom ispitu može, uz podnošenje zamolbe za ponovno polaganje ispita, pristupiti ispitu po isteku roka od 6 mjeseci.
Stručni medicinski ispiti za doktore medicine organizuju se po pravilu jednom mesečno (u drugoj polovini meseca), a za doktore stomatologije i magistre farmacije po pravilu svaka dva meseca i to u prvoj polovini meseca.
Za diplomiranog inženjera medicinske biohemije i inženjere medicinske radiologije stručni medicinski mantili organizuju se prema potrebi, odnosno prema broju prijavljenih kandidata.
Troškovi stručnog ispita za doktore medicine iznose 1.100,00 kn; za doktora stomatologije, magistra farmaceuta i diplomiranog inženjera medicinske biohemije 700,00 kn, a za inženjera medicinske radiologije 600,00 kn. Troškovi polaganja stručnog ispita uplaćuju se po dobijenom rešnjenju o odobrenju polaganja ispita.