Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Visa medicinska skola u Zemunu

Za prijemni postoji CD sa slicnim pitanjima. Potrazite ga medju starijim studentima ove medicinske skole.
Iskustva studenata Vise medicinske:
Prvoj godini smer strukovni medicinski radiolog: Na proslom prijemnom ispitu su svi smerovi polagali samo biologiju i zbirki nije bilo,nego se ucilo iz knjiga biologije koje imas u srednjoj medicinskoj skoli. Meni su dosta pomogle zbirke biologije za medicinski fakultet. Za ovaj smer ce ti biti potreban neki specijalni pregled (ekspertiza) koji ces morati da odradis pred prijemni. Smer je super i mislim da se neces pokajati ako ga odaberes.
- Ova skola u Zemunu traje 3 god (6 semestara).
- Ne bih ti savetovao da ucis samo ta pitanja iz te stare zbirke. Prosle godine nije bilo ni 10% pitanja odatle.
- Smer vise medicinske sestre vise ne postoji sad se one nazivaju strukovne medicinske sestre, a neki to nazivaju i opstim smerom tako da je to jedno isto.
- zbirku iz biologije za medicinu možeš da nabaviš u skriptarnici tog fakulteta, ali ti ona neće mnogo pomoći jer su pitanja pravljena prema starim udžbenicima
- trebaju mi cisto okvirni testovi za visu medicinsku skolu u zemunu,za prijemni iz biologije,za ovu godinu(2008-2009)..znam da se uci iz tri knjige srednje medicinske skole biologije


Savet apsolventa: za Visoku medicinsku školu potrebno je učiti samo iz knjiga za medicinsku školu.