Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Medicinske pantalone (diolen ili keper)

Primum non nocere - Pre svega, ne naškoditi
Natura sanat; Medicus curant - Priroda ozdravljuje, lekar leči

Muske i zenske pantalone za medicinske sestre i doktore.
Pantalone ravnog kroja bez džepova sa lastišem i učkurom.
Materijali su diolen i keper.
Pantalone ravnog kroja, sa gajkama za kaiš u pojasu ili lastiš i učkur sa 2 ugrđena džepa.
Besplatna isporuka.
Pantalone ravnog kroja sa lastišem i učkuroom u pojasu.
Medicinske uniforme za medicinske radnike.
Pantalone ravnog kroja bez džepova sa lastišem i učkurom.

Hipokratova zakletva
Kunem se Apolonom, lekarom Asklepijem i Higijom i Panaceom, svim bogovima i boginjama, pozivajući ih za svedoke, da ću prema svojim sposobnostima i procenama ispunjavati ovu zakletvu i ovaj sporazum.
Svog ću učitelja ovog umeća poštovati kao roditelja, živeti svoj život u partnerstvu s njim, i ako mu bude potreban novac davaću mu ga, njegovu ću djecu smatrati svojom braćom, i ukoliko budu želeli podučavaću ih ovom umeću bez placanja i ugovora.
Davaću i deliti pravila i verbalne instrukcije mojim sinovima, sinovima mojih učitelja kao i njegovih sinova, kao i učenicima koji se budu ovim ugovorom obavezali i ovom zakletvom zakleli, ali nikome drugom.
Provodiću dijetetske mere u korist bolesnih prema mojim sposobnostima i prosuđivanjima i bolesnog ću štititi od svega što bi mu moglo naneti štetu i nepravdu.
Nikome neću, čak ako to bude i tražio, dati smrtonosni lek, niti ću mu dati savet o njegovom delovanju. Isto tako neću ženi dati lek za abortus. U čistoći i pobožnosti ću čuvati i štititi svoj život i svoje umeće.
Neću koristiti nož, čak ni ako pate od kamenaca, to ću da prepustim onim ljudima koji se time bave.
U koju god kuću uđem doći ću radi koristi bolesnih ostajući slobodan od bilo kakve namere svih povreda, a osobito seksualnih odnosa sa ženama i muškarcima bili oni slobodni ili robovi.
Sve što vidim ili čujem u toku sprovođenja tretmana, pa čak i mimo toga, ukoliko se ne bude smelo javno izneti, sačuvaću kao tajnu.
Budem li ispunio ovu zakletvu i ne prekršim je biću nagrađen da uživam u životu i ovom umeću ovekovečen slavom međi ljudima i u svim vremenima. Prekršim li ili zloupotrebim ovu zakletvu suprotno od svega ovoga može biti moja sudbina.