Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Stomatološke uniforme i mantili


Vrhovni savet zdravlja Francuske zatražio je od grupe eksperata koji se bave zdravstvenom zaštitom dece, od zubara do pedijatara, da se ozbiljno pozabave dečijim zubnim pastama koje se tenutno u prodaji na teritoriji te države.
Samo ograničena količine koncentracije fluora u dečijim pastama za zube su korisne i zato se ona mora ograničiti na 1.450 pmm, saopštio je zdravstveni savet Francuske.
Stomatološki mantili od kvalitetnog uvoznog kepera. Medicinske uniforme Katić
Dečije paste koje sadrže veću količinu fluora od propisane moraju biti povučene iz redovne prodaje i omogućiti njihovu prodaju samo u apotekama i to samo na recept.
Ovaj savet je zatražio da na svim dečijim pastama ubuće bude jasno odštampan natpis o količini fluora.
Francuski stručnjaci naglašavaju da su tablete fluora nekorisne za zdravu decu i da tečnosti za ispiranja usta, gelovi i belila mogu da se primenjuju na deci tek nakon što im porastu svi trajni zubi i u slučajevima zubne patologije.

Hirurske uniforme - Srbija


U Domu zdravlja u Prokuplju sve službe biće umrežene najnovijim programom koji instalira ETF fakultet iz Beograda.
Medicinske pantalone i bluze po Vašim merama. Isporuka na teritoriji cele Srbije. Dve decenije tradicije. Uniforme Katić
Time će svaka ordinacija biti direktno vezana sa centralom Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje što će pojednostaviti proceduru prijave pacijenata, ali i neposredne kontrole.
Prema rečima nadležnih, cilj umrežavanja je da se informacija prenese od lekara do ostalih zdravstvenih službi i apoteke bez greške, pojednostavi procedura i da se tako štedi papir i vreme koje pacijent provede sa izabranim doktorom.
Za kompletno umrežavanje nabavljeno je sedamdeset računara, a elektronskim sistemom biće obuhvaćeno i desetak ambulanti. Lekari naglašavaju da elektronski način rada omogućava više kvalitetnog vremena sa pacijentom.