Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Beli mantili od medicinskog kepera


beli mantilMedicinski mantili od kvalitetnog uvoznog kepera. Dve decenije uspešnog poslovanja. Uniforme Katić

Lekarske uniforme u Beogradu

Kada se Kneževina Srbija izborila za nezavisnost od Osmanskog carstva, krajem 19. veka, javila se potreba za organizovanom zdravstvenom zaštitom naroda. U aprilu 1872. godine se u Beogradu osniva Srpsko lekarsko društvo.


Medicinski mantili, pantalone i lekarske bluze. Proizvedeno u Srbiji od kvalitetnog uvoznog medicinskog kepera. Garantovano najpovoljniji na tržištu. 062/34 99 23

Ovo je bio prvi korak u formiranju javnog lekarskog sistema u Srbiji, koji je omogućio i bolju saradnju sa medicinskim stručnjacima u Vojvodini. Stvorene su sanitetske službe, a silom prilika i vojne medicinske službe. Kasnije je ovo društvo imalo i veliku ulogu u osnivanju Medicinskog fakulteta u Beogradu, prve obrazvone institucije u oblasti medicine u Srbiji.

Prodaja medicinskih mantila u Beogradu

Medicinski mantili od visoko kvalitetnog uvoznog kepera. Po Vašim merama i najpovoljnijim cenama u Srbiji.

prodaja medicinskih mantila

Pozovite službu prodaje na 062 34 99 23 i uverite se i sami u raznovrsnost naše ponude.

Medicinski mantili, bluze i pantalone

Poštovani kupci, u našoj ponudi imamo veliki broj različitih modela medicinskih mantila, lekarskih bluza i pantalona, kao i uniforme za stomatologe i hirurge.
Uniforme proizvodimo od uvoznog medicinskog kepera visokog kvaliteta. Vaše radno odelo možete da poručite preko službe prodaje na telefon 062-34 99 23.
Dve decenije uspešne saradnje sa zdravstvenim ustanovama u Srbiji.

Medicinski fakultet Beograd

Objavljeni su ispitni rokovi za Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu na adresi http://mfub.edu.rs/dotAsset/39491.pdf

Beli mantili i hirurške uniforme

Beli mantili

Beli mantili Beograd

Medicinske uniforme od kvalitetnog uvoznog medicinskog kepera.
Isporuka na teritoriji cele Srbije.