Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Medicinski mantili Beograd

Na Banjici rade lekari koji praktično "produžavaju kosti". Reč je o novoj metodi koja omogućava nadoknadu nedostajućeg tkiva.

Medicinski mantili, pantalone i hirurške uniforme. Najpovoljniji u Srbiji. 
Visoki kvalitet uvoznog medicinskog kepera i 16 godina tradicije.

To je često jedini pravi spas za mnoge koji bi posle teških preloma ostali invalidi.
Na Institutu za ortopedske bolesti "Banjica" postoji Odeljenje za rekonstruktivnu ortopediju i traumatologiju na kojem su smešteni bolesnici kojima posle teških povreda preti čak i amputacija. Klasična hirurgija nema načina da pomogne ovim bolesnicima, ali uz pomoć "Izareve metode" pacijentima može da se nadoknadi izgubljeno, i to od sopstvenog tkiva.
- Šta je tu suština, što je to doprinela ova metoda u svetskoj ortopediji. Doprinela je u tom smislu, da sve što je izgubljeno bolešću i traumom može nadoknaditi od postojećeg tkiva,bilo koštanog, kožnog, mišića ili krvnih sudova i nerava. Najbolje je kad je tkivo za nadoknadu izgubljenog dela,tkivo tog pacijenta. To tkivo je sa aspekta bioligije najpodudarnije, najprihvatljivije, za razliku od drugih hirurških disciplina gde se nešto što je izgubljeno nadoknađuje ili veštački ili nekim drugim tkivima, a ovde koristimo izvorno tkivo da rešimo problem.
Na ovom odeljenju ima 50 postelja i do sada je po "Izarovoj metodi" uradjeno 10 hiljada operacija. Jedna od prednosti je što se bolesnik lakše oporavlja posle operacije, drugi dan ustaje iz kreveta što ga primorava da koristi ekstremitete. Nema ni komplikacija ni dugog oporavka kao kod klasičnih operacija.
- Sekao sam drva, drvo je palo i dođe do otvorenog preloma noge. Stavili su mi pločicu u Senti. Došlo je do infekcije, a rekli su da će mi biti dobro. Nakon toga sam se javio na Banjicu. Sad sam mnogo bolje, rekao je jedan od pacijenata.
Jedna od prednosti je što bolesnik se lakše oporavlja, drugog dana ustaje iz kreveta i mora da koristi ruku ili nogu. Izostaju i komplikacije, dug oporavak i ležanje kao kod običnih operacija
- Nizak rast. Takvim pacijentima smo povećali visinu za 50 cm, što je impresivno. Kad neko ima kraću nogu 10, 15, 20 santimetara, to je za nas rutinski posao, gde od jednog prsta pravimo 2, gde izgubljeni deo šake nadoknadimo, kao i deo stopala, pa pa pacijent može da koristi konfekcijsku obuću ili kad sačuvamo ekstremitet čoveku obolelom od pušačkog stopala

Hirurške uniforme


Dom zdravlja "Dr Janoš Hadži" u Bačkoj Topoli, približvajući usluge pacijentima, omogućio je stanovnicima pet naselja te opštine obavljanje laboratorijskih analiza u lokalnim ambulantama.

Hirurške bluze i pantalone. Proizvodnja i prodaja u Beogradu. Isporuka na teritoriji cele Srbije.

Na taj način rešen je problem gužvi koje su stvarane svakog dana u čekaonici laboratorijske službe Doma zdravlja, a pacijenti iz sela Pačir, Stara Moravica, Krivaja, Gunaroš i Bajša više ne moraju da putuju u Bačku Topolu, rekao je Tanjugu direktor te medicinske ustanove Janoš Ađanski.
On je najavio i da će od početka marta jednom sedmično u svakom od tih mesta biti omogućeno obavljanje i ginekoloških pregleda, što je, kako je naveo, bila "dobra praksa" 80-ih godina prošlog veka.
Uz to, planirano je i poboljšanje snabdevanja lekovima, pa će u Domu zdravlja u Bačkoj Topoli biti otvorena apoteka, dok će radno vreme postojećih apoteka u selima biti produženo i povećan broj radnih dana u sedmici.
Ađanski, koji je nedavno imenovan za direktora te medicinske ustanove, istakao je da je opština Bačka Topola specifična po velikom broju naselja (ima ih 23) i površini od oko 600 km kvadradnih na kojoj se prostire, pa je neophodno pojedine usluge približiti njihovim korisnicima.
To je neophodno naročito u sredinama sa starim stanovništvom, da bi se na odgovarajući način zadovoljile potrebe zdravstvene zaštite stanovništva.