Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Ptice Vojvodine


http://pticevojvodine.rs
Naši projekti, ali i učestvovanje naših članovima u projektima drugih organizacija imaju za cilj da aktivnim pristupom u zaštiti ptica i njihovih staništa pomognu da bi se sprečilo izumiranje bilo koje vrste i narušavanje prostora u kojima žive, a koji čini našu zajedničku prirodnu baštinu. Briga o njoj je naša zajednička obaveza, i upravo zbog toga je potrebno naše angažovanje da bismo tu obavezu ispunili. Istovremeno, prema važećim zakonskim propisima, to je obaveza i izvršne vlasti Republike Srbije, sa čijim institucijama Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Vojvodine sarađuje u zaštiti naših ptica. 

Hirurske pantalone

medicinske pantaloneVeć četrnaest godina šijemo i prodajemo hirurške uniforme, bluze i pantalone. Pored toga za zdravstvene radnike proizvodimo i lekarske mantile. Imamo široku lepezu različitih modela, krojeva i boja. Sva lekarska odeća je proizvedena od uvoznog medicinskog kepera koji garantuje kvalitet, trajnost i lako održavanje.
Do sada smo sarađivali sa velikim brojem ustanova u Kragujevcu, Novom Pazaru, Ćupriji, Novom Sadu, Pančevu i Beogradu.