Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Studentni medicine u Kragujevcu

Medicinski fakultet u Kragujevcu ima nezvanicnu Facebook stranicu na kojoj mozete da se raspitate u vezi upisa. Brucosima na pitanja odgovaraju stariji studenti medicine.
http://www.facebook.com/pages/Medicinski-fakultet-Kragujevac/110218182341046

Medicinski mantili Katić - Izrada po Vašim merama.

Studenti fakulteta za tumacenje snova


U Saudijskoj Arabiji od jeseni će početi da radi fakultet za proučavanje i tumačenje snova, a svi koji ga uspešno završe dobijaće diplome i moći će da rade kao ovlašćeni tumači snova. Fakultet će imati isti status kao sve ostale visokoškolske ustanove, a svršeni studenti imaće mogućnost da upišu 
doktorske studije. Osnivač fakulteta je poznati stručnjak za snove Jusuf al Harti, koji kaže da je njegov zadatak da savetuje i obrazuje ljude. Saudijsko ministarstvo za islam saopštilo je da je tumačenje snova dar od Boga i da ne može da se uči u školama, ali će najverovatnije dati dozvolu za rad fakulteta.

Beli mantili za studente u Srbiji

Visokokvalitetni beli mantili za lepše studiranje.
  • Izrada po Vašim merama
  • Isporuka na kućnu adresu
  • Garancija kvaliteta. 
Postanite jedan od naših zadovoljnih klijenata.
064/11 65 108 - radnaodela@gmail.com

Novosti iz sveta biologije

Biolozi sa Max Plankovog instituta su otkrili da 1 do 4 procenta evropske populacije ima zajednicke gene sa neandertalcima. Ovo je znacajno otkrice, ali ne zacudjuje jer su arheolozi utvrdili da su ljudi i neandertalci ziveli zajedno na tlu Evrope u periodu od nekih 15 hiljada godina. Poznati biolog sa Univerziteta Stanford, doktor Klein, izrazio je sumnju u ove rezultate zbog njihovog prevelikog zasnivanja na nepotrvrdjenim teorijama. Vise mozete saznati na www.nytimes.com/2010/05/07/science/07neanderthal.html

Izrada mantila za studente biologije. Kroj po Vasim merama. Isporuka na kucnu adresu. Pristupacno studentskom standardu.

Doktori klovnovi - humanost na delu

U Nišu je pokrenuta inicijativa da "doktori klovnovi" postanu stalni posetioci dečjih klinika u tom gradu.
Decu koja se leče u Kliničkom centru u Nišu posetili su juče "doktori klovnovi" kako bi im olakšali boravak u toj ustanovi. "Doktori klovnovi" već pet godina obilaze decu u beogradskim bolnicima, dok je isti projekat u Novom Sadu prekinut zbog nedostatka novca.

Doktori - Ćelavi, Cica Mica, Piša Prdić i Guza, obišli su male pacijente koji se leče na dečjim klinikama u Nišu. Zbunjenost dece na početku vrlo brzo je prerasla u oduševljenje.
Jedini cilj poseta "doktora klovnova" deci jeste da im umanje traumu od pravih doktora. Oni primenjuju iste mere kao i pravi doktori, ali na klovnovski način.
Poseta "doktora klovnova" pozitivno utiče ne samo na decu, već i na njihove roditelje i medicinsko osoblje, koji su takođe izloženi stresu.
"Ono što je zanimljivo to je da oni jako skraćuju deci vreme boravka na klinici, a istovremeno, ono što je za njih jako neprijatno čine zanimljivim i prijatnim", kaže direktorka Dečje klinike u Nišu.
Studentska organizacija Medicinskog fakulteta i lokalni odbor Komiteta za ljudska prava i mir organizovali su posetu dečjim klinikama u Nišu i žurku na kojoj će se prodavati crveni nosevi. Novac od prodaje namenjen je nastavku projekta "doktori klovnovi" u Beogradu.
"Pre svega nam se dopala akcija, smatramo da mališanima u niškom Kliničkom centru treba da se više pažnje posveti i budu malo animirani", kazao je Marko Ćirić iz Komiteta za ljudska prava.
Komitet za ljudska prava pokrenuo je inicijativu da taj projekat zaživi i u Nišu, a za to je neophodna podrška lokalne samouprave i donatora.