Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Skeneri na aerodromima opasni po zdravlje

Ispitivanja javnog mnjenja pokazala su da većina Amerikanaca odobrava upotrebu potpunog skeniranja tela kao način zaštite od terorističkih napada na komercijalnim letovima. O dobrobiti skenera raspravljalo se u mnogim zemljama. Neke grupe pokrenule su pitanje privatnosti. Ali mnogi ljudi veruju da ovi uredjaji mogu takodje da predstavljaju rizik po zdravlje. Skeneri, naime ispuštaju male doze radijacije, što tokom vremena, kažu neki naučnici, može da poveća rizik od dobijanja raka.
Izrada hirurskih uniformi i medicinskih mantila, muskih i zenskih bluza
i pantalona za zdravstvene radnike.
Besplatna isporuka na kucnu adresu za Beograd.

"Kao što radimo sa takvim skenerima u bolnicama, gde se rade redovne provere kako bi se osiguralo da su nivoi zračenja u zadovoljavajućim ograničenjima. To je veoma važno jer uvek postoji mogućnost da nešto krene naopako kod skenera i oni počnu da emituju veće zračenje. Kako bi se to izbeglo moramo periodično da ih proveravamo", objašnjava doktor Maheš.

Najbolja ponuda za medicinske bluze i pantalone u Srbiji

Medicinske uniforme
Beli mantili Medicinski mantil Beograd
Medicinske pantaloneZenske medicinske pantalone Novi Sad
Hirurške unifome Hirurske uniforme Beograd bluze pantalone
Medicinske bluzeMedicinska bluza tanka Beograd
  • Uvozni medicinski keper
  • Izrada mantila po Vasim merama
  • Besplatna isporuka
  • 14 godina tradicije
Dostava na teritoriji cele Srbije. Štampa i vez grba Vaše klinike.
Poseban program za farmaceute. Medicinske uniforme Katić.

Profesionalne uniforme po Vasim merama - Beograd i Novi Sad

Medicinska bluza i bele pantalone
Izrada profesionalnih uniformi po Vasim merama.

Isporuka na kucnu adresu za celu Srbiju, brzo i efikasno (oko 100 dinara).

Besplatno za Vracar, Zemun, Novi Beograd, Savski Venac, Stari grad, Zvezdaru, Staru Pazovu.

Uvozni medicinski keper i visok kvalitet izrade omogucavaju nam da Vam ponudimo visegodisnju garanciju.

14 godina uspesne saradnje. Medicinske uniforme Katic

Medicinski programi

Naslov: Easy MKB
Tema: Medjunarodna klasifikacija bolesti
Namenjen je medicinskim profesionalcima, ali i ostalima koji se u toku rada susrecu sa problemom klasifikovanja i kodiranja dijagnoza prema MKB šifrarniku.
Autor: Dr. Boris Tadic
Cena: Besplatna verzija
link: http://rapidshare.com/files/11219538/Easy_MKB_10.exe.html

14 godina sijemo medicinska odela po Vasim merama.
Medicinske uniforme Katic 064/11-65-108

Beli mantili za studente Medicinskog i Stomatoloskog fakulteta

  • Medicinski mantili
  • Hirurske uniforme
  • Lekarske bluze i pantalone
  • Izrada po Vasim merama
  • Besplatna isporuka na kucnu adresu
  • Kvalitetan uvozni materijal
Beli mantili kao slikari
Nosite teret kad nekog ne možete da izlečite i onda morate da se osamite i ispraznite, bilo kroz muziku, sliku, vajarsko delo...

Da će doktor Srećković postati 24. lekar u familiji niko nije sumnjao. Ali, bili su prilično zatečeni kada je rešio da istovremeno postane i prvi slikar.

- Ja sam, u stvari, oduvek hteo da slikam, a medicinu sam upisao iz inata. Hteo sam na slikarstvo, ali su se svi odvraćali - te nemoj to, to nije ništa - medicina je fakultet. Ja se onda zainatim i od svih mojih "prethodnika" iz familije prvi je završim. A, kad sam doneo diplomu, oni mi kažu "Ma ništa to nije, danas svako može da završi medicinu". Na kraju sam ipak ostao pedijatar, ali umetnost nisam napuštao - priča primarijus doktor Srećković i dodaje da je svoju davnašnju želju ipak ispunio. Kćerka mu je akademski slikar, ali i najoštriji kritičar. Pa, kad naslika nešto, ona to znalački pogleda.

Kao student medicine je dosta slikao, ali su onda došle obaveze, na primer specijalizacija.

Za razliku od njega, doktorka Mihić-Simović, iz pedijatrijske ordinacije u Beogradu, počela je da slika tek u 35. godini. Kupila je uljane boje, četke i platno, koji su godinama stajali u nekom ćošku, čekajući pravo vreme. Onda je krenula na specijalizaciju, pa joj je slikanje poslužilo kao idealni predah od učenja.

Pred rat je u Beograd došla bez ijedne slike, ali je odmah kupila dva platna, naslonila ih na stolice i počela da radi. Uglavnom cveće, pejzaže, more, sunce...
Doktor Srećković i doktorka Mihić-Simović, nisu, međutim jedini lekari umetnici. Tu umetničku notu nosili su u sebi i Jova Jovanović Zmaj, Laza Kostić, ali i članovi Sekcije za umetnost, koja pri Srpskom lekarskom društvu postoji već 40 godina. Članovi su lekari iz cele zemlje - od Šida i Subotice do Beograda, Jagodine, Niša. Među njima, uz slikare, nađe se i poneki vajar, pesnik, fotograf, pevač, dirigent.

Bolji slikar nego ginekolog
- Eto, kolega Simović već 30 godina vodi lekarski hor. A imamo i jednog kolegu ginekologa, koji tako dobro slika da mu često u šali kažem, "ako si upola takav ginekolog kakav si slikar, blago tvojim pacijentima" - priča doktor Srećković i s ponosom napominje da su nedavno u Ruskom domu imali i izložbu "Medici pro arte".

- Slikarstvo je, u stvari, beg od stvarnosti, jer se u našem poslu čovek nagleda svega. Svaki lekar na plećima nosi teško breme. Tu nesreću koju osećate kad nekoga ne možete da izlečite, a ne smete to da mu kažete da bi mu ostatak života bio lep. A, kad taj teret nosite, onda morate da se osamite i ispraznite, bilo kroz muziku, sliku, vajarsko delo... Lekari su i osetljiviji od drugih ljudi-mnogo bolje vide, čuju i osećaju. Jer, rad srca ili pluća, za mene je najlepša muzika- priča doktor i dodaje da, za razliku od drugih lekara, pedijatri duže žive. Uz decu podetinje i dobiju tu životnu radost koju, na primer, lekari na gerijatriji, nemaju.

Hirurske sale u Nisu

Klinika za maksilofacijalnu hirurgiju otvorena je uoči Božića u Nišu. Biće referentna ustanova za bolesnike od Jagodine do Preševa na jug i Dimitrovgrada na istok.

Objekat, čija je izgradnja trajala godinama, ima tri operacione sale (jedna za hitne intervencije), 25 postelja i jedinicu intenzivne nege, čime se Niš svrstao uz Beograd i Novi Sad, koji su jedini imali ovakvu vrstu zdravstvene ustanove.
Imamo bolesnike iz celog regiona, frekventnost pacijenata je velika, pa je otvaranje zasebne klinike u savremeno opremljenoj zgradi bilo neohodno, direktor Klinike za stomatologiju.
Izrada medicinskih mantila i hirurskih odela. Holandski keper.
Godinama je insistirano na otvaranju ovakve ustanove i dobijanju maksimalnih uslova za rad. Sada su pacijentima omogućeni najmoderniji hirurški zahvati na glavi i vratu i sve intervencije iz oblasti maksilofacijalne hirurgije. Važno je, takođe, što će naši studenti i specijalizanti stomatologije imati odlične uslove za učenje u multimedijalnom centru.
Ovaj centar nudi mogućnost da budući zubari direktno prate hirurške intervencije, koje se obavljaju u salama, opremljenim kamerama. Audioveza, uspostavljena između multimedijalnog centra i sale omogućava studentima da dok traje operacija postavljaju pitanja lekarima koji operišu.
Kako navode u upravi klinike, oprema zadovoljava sve standarde Evropske unije, koji su prilično strogi, ali je novi objekat uspeo da se u potpunosti usaglasi sa njima.
Ne treba ni pominjati koliko će nova klinika omogućiti da se skrati vreme od uspostavljanja dijagnoze do hirurškog zahvata, što je za pacijente iz ovog dela Srbije i najvažnije.

Program doktorskih odela

Prodaja u Novom Sadu i Beogradu.

Doktorska bluza:
  • Holandski keper
  • Kratki rukavi
  • Dugi rukavi
  • Zenski modeli
  • Muski modeli
  • Izbor nijanse
  • U svim velicinama
Medicinski mantil:
  • Holandski keper
  • Diolen
  • Muski i zenski modeli
  • Vise nijansi
  • U svim velicinama
Bele pantalone:
  • Holandski keper
  • Zenski modeli
  • Muski modeli
  • Vise nijansi bele, plave i zelene
  • U svim velicinama
Besplatna isporuka na kucnu adresu na teritoriji Beograda, Stare Pazove i Panceva.
Isporuka za Novi Sad, Indjiju, Smederevo, Obrenovac i druge gradove u Srbiji.

Христос се роди!

Лепе божићне празнике желе Вам

Медицинске униформе Београд