Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Data prednost domaćim farmaceutima

Kako „Politika” saznaje, Vlada Srbije je donela zaključak kojim se preporučuje Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje da ubuduće u nabavci lekova favorizuje ili povlašćuje domaće proizvođače, „Hemofarm” i „Galeniku”. Vlada je sugerisala RZZO da sa pozitivne liste lekova skine takozvane paralele, odnosno lekove iz uvoza, a ostavi samo domaće. Ovaj zaključak je usvojen krajem leta, a u međuvremenu je po svemu sudeći RZZO doneo i novi pravilnik o Listi lekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava obaveznog zdravstvenog osiguranja.

Glasine - pocinje kontrola apoteka

Zdravstvena inspekcija ce uskoro krenuti u kontrolu apoteka. Na tapetu ce biti sve. Od papira do sekundarnih prostorija.
Od papira je vazno da imate sve vezano za Strucni nadzor i Statut.
Prica se da je inspekcija nedavno zatvorila jedan Lili u Novom Sadu, jer je uhvatila da u apoteci rade samo tehnicari sto je nedozvoljeno.
Tako da dragi farmaceuti, obratite paznju.

Farmaceutski mantili, bele bluze i medicinske pantalone. Po Vasim merama i uz besplatnu isporuku (na teritoriji Beograda). Medicinske uniforme Katic.

Hirurske uniforme

Proizvodimo i dostavljamo na kućnu adresu kvalitetne hirurške uniforme. Dizajn uniforme je standardan, uz moguća prilagođavanja zahtevima kupaca.
Uniformu čini hirurška bluza i pantalone, u svim veličinama.
Naša hirurška odela su prijatna, detaljno iskrojena i laka za održavanje.

Dobro došli.