Medicinske uniforme

Šijemo i prodajemo medicinske uniforme

Medicinski mantili svih boja i veličina, medicinke bluze muške i ženske, uniforme za stomatologe, bele medicinske pantalone i farmaceutske uniforme.

Najpovoljnije medicinske uniforme u Srbiji.

Medicinski mantil za Medicinski fakultet - prodaja

Hipokrat je u svojoj knjizi aforizama zapisao sledeće: "Lekar mora biti vešt, ne samo da učini sam ono što je pravilno, nego i da pridobije pacijenta, pomoćnike i čitavu okolinu na saradnju. "

Medicinski mantil

Prodaja medicinskih mantila za studente Medicinskog fakulteta, Beograd.

Izradjujemo kroj po Vasoj zeli, nudimo besplatnu isporuku i koristimo jedino uvozni diolen materijal.

Cene su povoljne i u skladu sa studentskim budzetom.

Vise desetina studentkinja vec nosi nase mantile.

Pored toga prodajemo i medicinske bluze i medicinske pantalone.

Medicinska praksa

Jedan od nasih modela

Iz potpuno besplatne sve zdravstvene medicinske usluge, susrećemo se sa novim odnosima i relacijama. Zakonom je odobrena privatna medicinska praksa što je dovelo do novih etičkih pitanja sa kojima se nismo ranije susretali. Još uvek nemamo dobro uređen sistem privatne delatnosti tako da se mogu naći mnoge nepravilnosti i neetički postupci. I kod nas se počinje prihvatati zapadno mišljenje da su i medicinski radnici u zdravstvenom poslu.

Medicinske bluze i pantalone za praksu u srednjim medicinskim skolama. Povoljno.

Bluze i pantalone za lekare

Kvalitetne medicinske bluze i pantalone. Kroj po Vasoj meri. Farmaceutski mantili

Lekar je obavezan da daje istinite odgovore i bolnickom pacijentu pruži dovoljno informacija o bolesti, tretmanu, prognozi, kako bi mogli učestvovati u donošenju odluke o vlastitom tretmanu.
Te informacije lekar mora dati na jednostavan način izbegavajući medicinsku terminologiju i svakog trenutka vodeći računa o osobi sa kojom razgovara, kao i njenoj intelektualnoj i psihičkoj mogućnosti razumevanja takvih podataka. Uz to, lekar mora izbegavati zamku korištenja pacijentovih ličnih procena i želja o tretmanu i mora da nastoji da donese odluku u skladu sa
onim što je najbolje za pacijenta u bolnici.

Medicinske pantalone (diolen ili keper)

Primum non nocere - Pre svega, ne naškoditi
Natura sanat; Medicus curant - Priroda ozdravljuje, lekar leči

Muske i zenske pantalone za medicinske sestre i doktore.
Pantalone ravnog kroja bez džepova sa lastišem i učkurom.
Materijali su diolen i keper.
Pantalone ravnog kroja, sa gajkama za kaiš u pojasu ili lastiš i učkur sa 2 ugrđena džepa.
Besplatna isporuka.
Pantalone ravnog kroja sa lastišem i učkuroom u pojasu.
Medicinske uniforme za medicinske radnike.
Pantalone ravnog kroja bez džepova sa lastišem i učkurom.

Hipokratova zakletva
Kunem se Apolonom, lekarom Asklepijem i Higijom i Panaceom, svim bogovima i boginjama, pozivajući ih za svedoke, da ću prema svojim sposobnostima i procenama ispunjavati ovu zakletvu i ovaj sporazum.
Svog ću učitelja ovog umeća poštovati kao roditelja, živeti svoj život u partnerstvu s njim, i ako mu bude potreban novac davaću mu ga, njegovu ću djecu smatrati svojom braćom, i ukoliko budu želeli podučavaću ih ovom umeću bez placanja i ugovora.
Davaću i deliti pravila i verbalne instrukcije mojim sinovima, sinovima mojih učitelja kao i njegovih sinova, kao i učenicima koji se budu ovim ugovorom obavezali i ovom zakletvom zakleli, ali nikome drugom.
Provodiću dijetetske mere u korist bolesnih prema mojim sposobnostima i prosuđivanjima i bolesnog ću štititi od svega što bi mu moglo naneti štetu i nepravdu.
Nikome neću, čak ako to bude i tražio, dati smrtonosni lek, niti ću mu dati savet o njegovom delovanju. Isto tako neću ženi dati lek za abortus. U čistoći i pobožnosti ću čuvati i štititi svoj život i svoje umeće.
Neću koristiti nož, čak ni ako pate od kamenaca, to ću da prepustim onim ljudima koji se time bave.
U koju god kuću uđem doći ću radi koristi bolesnih ostajući slobodan od bilo kakve namere svih povreda, a osobito seksualnih odnosa sa ženama i muškarcima bili oni slobodni ili robovi.
Sve što vidim ili čujem u toku sprovođenja tretmana, pa čak i mimo toga, ukoliko se ne bude smelo javno izneti, sačuvaću kao tajnu.
Budem li ispunio ovu zakletvu i ne prekršim je biću nagrađen da uživam u životu i ovom umeću ovekovečen slavom međi ljudima i u svim vremenima. Prekršim li ili zloupotrebim ovu zakletvu suprotno od svega ovoga može biti moja sudbina.

Izrada medicinskih uniformi za prakticnu nastavu - medicinsku praksu


Proizvodimo bluze, pantalone i suknje za praticnu nastavu medicinskih skoli u Srbiji.
Vise desetina djaka iz nekoliko skola u Beogradu, Cupriji i Kraljevu je vec probalo nase uniforme i mi zelimo da nastavimo uspesnu saradnju.

Nudimo popust za srednjoskolce, kao i poseban popust za grupne narudzbine. Sticanje plemenitog znanja nije mesto za profit.

Ovo je jedan od modela.

Sva odeca je izradjena od kvalitetnog holandskog materijala i mi nudimo garanciju na kvalitet. Kontakt telefon: 064/11 65 108




Medicinska praksa

Medicinska praksa kroz vekove (Vavilon)
Beli mantili za stomatoloske sestre i zubare.
Vise modela, kroj po Vasoj meri.
Besplatna isporuka.
Dobrodošli.

U starom Vavilonu je prvi put napravljeno pisano pravilo o lekarima.
Zakon je bio strog i radio je samo crno ili belo.
U slucaju neuspesnog lecenja, lekar je za roba morao vlasniku da plati novcanu odstetu, a za slobonog coveka medicinski radnik je gubio ruku. Za smrt, ili cak samo za oslepljivanje zdravstvenog pacijenta, lekar je mogao da dobije smrtnu kaznu.

Medicinske uniforme

Specijalizovana proizvodnja uniformi i prateće opreme za medicinske radnike.
Po merama i zeljama medicinskih radnika.

Uvozni holandski materijal.
Kroj po meri.
Besplatna isporuka.


Kontakt: Beograd, Mike Antica 7, 064/116-5108, radnaodela@gmail.com